Advance

Advance

De Advance serie is een mooie serie die Saniclass aanbiedt. De serie bestaat uit badmeubels in verschillende kleuren en maten. Door de vele varianten is er altijd eentje te vinden die bij jouw badkamer past.

Greeploos

De badmeubels zijn volledig greeploos wat een strakke uitstraling geeft. De lades zijn uitgevoerd met een softclose systeem. Dit zorgt ervoor  dat de lades geleidelijk dicht gaan en niet meteen dicht vallen en er geen schade ontstaat.

MDF materiaal

De wasbakken op de meubelen uit deze serie kunnen gemaakt zijn polybeton of natuursteen. Door de speciale houtbehanding zijn de Natural Wood-meubelen waterbestendig en uitstekend bruikbaar in vochtige ruimtes. Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat uw badmeubel lelijke vlekken krijgt of gaat krimpen.

Verschillende uitstralingen

Deze unieke serie van Saniclass bevat badmeubels in verschillende maten en kleuren die voor verschillende uitstralingen kunnen zorgen. Je kunt kiezen voor een natuurlijke, industriĆ«le en warme uitstraling. Met de Advance serie kun je alle kanten op! Ontdek meer over de producten..