Foggia

Foggia

De strak vormgegeven meubelwastafels uit de Foggiaserie zijn uitgevoerd in wit hoogglans gepolijst mineraalmarmer. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes 60/80/100/120/140/160. De rechthoekige wasbakken hebben allemaal een overloop en zijn er met kraangaten voor een opbouwkraan of zonder kraangaten voor een mooie inbouwkraan. De maten 120/140/160 hebben twee rechthoekige wasbakken en bieden voldoende ruimte aan meerder gezinsleden. De 5 cm hoge rand en hoekige vormen geven de wastafel een moderne look. Door de meubelwastafel te combineren met een klassieke, natuurlijke of landelijke onderkast van andere Saniclass-series komt de wastafel ook in andere stijlen goed tot zijn recht.

Mineraalmarmer

Mineraalmarmer is samengesteld uit marmerpoeder en polyester en wordt uit een stuk gegoten. Het hoogglans gepolijste materiaal is makkelijk te onderhouden en goed bestand tegen krassen en slijtage. Eventuele krasjes kunnen eenvoudig weggepoetst worden. Net als bij andere kunststoffen dient u bij mineraalmarmer op te letten welke (schoonmaak)middelen u gebruikt. Chemische middelen (zoals haarverf en aceton) en schuurmiddelen kunnen schadelijk zijn.

Diverse meubelen

De prachtige meubelwastafels van de Foggiaserie zijn samengevoegd met badmeubels en spiegelkasten. Al deze artikelen zijn er in diverse maten, kleuren en materialen.

Ontdek meer over de producten..