Exclusive Line

Exclusive Line

De unieke meubels van de Saniclass Exclusive Line zijn een combinatie van de beste materialen met daarbij standaard het BlumĀ® ladegeleider-systeem. Dit zorgt ervoor dat de deuren of laden langzaam dichtvallen. Dit, in combinatie met 18mm meubelplaten en andere hoogwaardige materialen maken de Saniclass Exclusive Line tot een ware klasse apart.

Exclusieve keuzes

De badmeubels zijn verkrijgbaar in de breedtematen 60/80/100/120 en u heeft daarnaast keuze uit drie verschillende handgrepen: standaard, vierkant of naar binnen gewerkt. Saniclass badmeubels zijn voor het grootste gedeelte voorzien van keramische waskommen welke de hoge kwaliteit waarborgen. Uiteraard zijn de meubelen ook te leveren met waskommen gemaakt van natuursteen en polybeton.

Spiegel(kasten)

Exclusive Line spiegels hebben een uitzonderlijk exclusieve uitstraling met o.a. double-face spiegelskasten. Dit wil zeggen dat er zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant spiegels geplaatst zijn. De spiegels zijn daarnaast mede voorzien van verlichting. De planchetten in bijvoorbeeld kastjes en spiegels zijn gemaakt van glas.

Unieke badkamer

Deze exclusieve serie van Saniclass heeft alle artikelen voor uw badkamer om deze een perfecte uitstraling te bezorgen. Ligbaden, douche, badmeubels, kranen, badkamer accessoires, noem het maar op. Allen hoogwaardig en uniek van vorm, kleur en materiaal. Enkele kleuren uit de Exclusive Line serie zijn de Black Diamond, Hoogglans wit en Beach.