Brauer Stuttgart

Brauer Stuttgart

De Stuttgart serie is vooral te herkennen aan de ronde vormen. De cirkelvormige Stuttgart geeft rust in uw badkamer en valt goed te combineren met accessoires van ronde vormen. Alle artikelen uit de Stuttgart serie hebben dit kringvormig uiterlijk. De Brauer serie gaat mee in de trends van nu.

Stuttgart kranen

De kranen van de Brauer serie kunnen worden toegepast op bad, douche, wastafel, keuken, toilet, etc. Ook bevat de Stuttgart speciale cartridges die het water verdelen op de juiste temperatuur. De kranen van Brauer zijn gemaakt van kwalitatieve hoogwaardige materialen en samengesteld volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Douchen en badderen

Lekker de tijd nemen onder een Stuttgart douche of tot rust komen in een Stuttgart bad. U kunt volledig genieten met de producten uit de Brauer Stuttgart die speciaal zijn ontworpen om uw beleving zowel fysiek als lichamelijk compleet te maken. Ook de douchekranen uit de Brauer serie zijn gemaakte uit de beste materialen. De hoogwaardige techniek maakt het een product van Saniclass. De ovale baden zijn gemaakt van acryl en bieden daardoor hoge comfort.

Complete badkamer

Saniclass biedt met onder anderen de Brauer Stuttgart de mogelijkheid uw badkamer volledig in te richten met keuze in ligbaden, douche, badkamer accessoires en kranen die zich onderscheiden in badkranen, douchekranen en keukenkranen.

Ontdek meer over de producten!