Natural Wood

Natural Wood

De Natural Wood serie is één van de meest unieke series die Saniclass aanbiedt. Deze serie bestaat uit 16mm dik eikenhout, wat de badkamer een zeer sjiek en bijzonder effect geeft. Daarnaast beschikt de Natural Wood over een soft-close effect van uitzonderlijke kwaliteit, de kastjes worden hierdoor geremd tijdens het sluiten.

Verborgen ladegeleiders

De ladegeleiders zijn netjes weggewerkt, door een zogenaamd verborgen ladegeleidersysteem, waardoor het eikenhout ook volledig zichtbaar is in de lades. De meubelen zijn daarnaast ook beschikbaar in de vier breedtematen 60/80/100/120. De prachtige spiegels en spiegelkasten uit de Natural Wood hebben een massief houten rand en hebben een tweezijdige spiegeldeur.

Speciale houtbehandeling

De wasbakken op de meubelen uit deze serie kunnen gemaakt zijn polybeton of natuursteen. Door de speciale houtbehanding zijn de Natural Wood-meubelen waterbestendig en uitstekend bruikbaar in vochtige ruimtes. Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat uw badmeubel lelijke vlekken krijgt of gaat krimpen.

Natuurlijke uitstraling

Deze eiken houten serie van Saniclass bevat badmeubels, spiegels en spiegelkasten. Al deze artikelen zijn in verschillende maten en combinaties.

Ontdek meer over de producten..