Brauer Nurnberg

Brauer Nurnberg

Kenmerkend aan de Brauer Nurnberg serie is de krachtige, vierkante vorm. Met Nurnberg krijgt de badkamer een strakke en moderne uitstraling zeker wanneer de vierkante vorm wordt doorgezet in accessoires en tegels. Alle producten uit de Nurnberg serie hebben deze gehoekte vorm. De Brauer serie gaat mee in de trends van nu.

Nurnberg kranen

Nurnberg heeft kranen voor bad, douche en wastafel in de kleur chroom. De speciale cartridges van de thermostatische kranen brengen het water op de juiste temperatuur. De kranen van Brauer zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en samengesteld volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Douchen en badderen

Neem lekker de tijd onder de douche of geniet in bad van het strakke ontwerp van Nurnberg. Kies voor de vierkante hoofddouche met antikalkfunctie verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. De rechthoekige baden zijn gemaakt van acryl, met een afvoer in het midden waardoor het bad ook geschikt als duobad.

Complete badkamer

Met de Brauer Nurnberg serie van Saniclass kunt u de badkamer volledig inrichten met bad, douche, kranen en badkameraccessoires in dezelfde robuuste stijl.

Ontdek meer over de producten..